Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Романковецька сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04418009) був реорганізований і увійшов до складу Сокирянської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

17 листопада 2016р.у приміщенні Романковецької бібліотеки відбулося відкриття персональної виставки художнього мистецтва Дмитра Бескубського

«Щедра палітра» Дмитра Бескубського.

(відкриття персональної виставки)

 

          Село Романківці багате талановитими людьми, які прославляли, прославляють і продовжують своєю працею звеличувати його. Це літератори, вчені, інженери, спортсмени, музиканти. І привели їх до вершин слави – дитячі зіркові мрії та наполеглива праця.

           Художник – це людина, яка бере натхнення звідусіль, це певною мірою чарівник, адже йому вдається зупинити мить, щоб незабаром перетворити її у вічність. Художники створюють красу та служать їй.

           І ось в цей непростий час, наповнений важливими подіями 17 листопада 2016 року в бібліотеці-філії с. Романківці ми мали добру нагоду пізнати ще одну особистість – художника, викладача Кельменецької художньої школи, нашого земляка, жителя с. Іванівці, Дмитра Васильовича Бескубського, який представив свої картини і запропонував ознайомитися із цими шедеврами мистецтва. Любов і вміння малювати передалося і його донечці Юлі, картини якої також були на виставці поряд із картинами батька. Незважаючи на свій юний вік у Юлі уже є свій стиль малювання. Вона була неодноразовою переможницею   у районних, обласних і всеукраїнських конкурсах образотворчого мистецтва. Також поряд з картинами Дмитра Васильовича була і картина його учениці, на яку він покладає неабиякі надії, Брижак Альони, яка є жителькою села Романківці.

          Слід додати, що картини індивідуального замовлення, виконані Дмитром Васильовичем є в особистих колекціях в Італії, Франції , Росії.

          Про свої задуми, цікаві проекти поділився з присутніми сам Дмитро Васильович, якого було запрошено до слова.

          На кінець зустрічі сільський голова В.В. Ваданюк вручив Дмитру Васильовичу подяку сільської ради, квіти та невеличкий сувенір за прищеплення в молоді любові до прекрасного.

                                               

                                                              

                                                               

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *