Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Романковецька сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04418009) був реорганізований і увійшов до складу Сокирянської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Хай буде дитинство щасливим моє і усіх дітей світу.

Ось уже більше як 60 років 1 червня світова громадськість відзначає світле і надзвичайно гуманне свято – Міжнародний день захисту дітей. Адже діти – це майбутнє кожної держави. І саме цього дня в селі Романківці було приурочене відкриття дитячого спортивно-ігрового майданчика, ініціатором якого став сільський голова  Валерій Васильович Ваданюк, а кошти на зведення були виділені із бюджету сільської ради.

          Право перерізати символічну стрічку було надано воїнам-інтернаціоналістам – Василю Гандзію і Миколі Дубенку спільно із місцевою малечею. Запрошені до слова сільський голова Валерій Ваданюк та завідуюча ДНЗ «Чебурашка» Наталя Петрівна Лиса вітали дітей і всіх присутніх з цим святом, бажали щасливого дитинства, розуміння з боку батьків, а сільський голова особисто подякував та вручив подяки всім хто був причетний до встановлення цього дитячого містечка: воїнам-афганцям – Василю Гандзію, Миколі Дубенку та учасникам АТО: Сергію Пастушку і Олексію Гангалі.

          На святі звучали пісні, вірші у виконанні учнів Романковецької гімназії -  Валерії Ваданюк, Діани Кедрик, Альони Брижак, Андріани Моток, танці у виконанні вихованців ДНЗ «Чебурашка». Віртуозною грою на баяні порадував Михайло Моток.

          А розгорнуту книжкову виставку – «Чарівна країна дитинства», яка була підготовлена завідуючою бібліотеки-філії Ніною Ставарат, привернула увагу не тільки малечі але і дорослих, адже в добірці були представлені матеріали для різної вікової категорії та на різний смак.

          Музичне оформлення забезпечили Віктор Кремінський та Руслан Тарабузан. Всю присутню малечу пригостили солодощами.

 

Завідуюча бібліотеки-філії с. Романківці Ніна Ставарат.

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *