Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Романковецька сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04418009) був реорганізований і увійшов до складу Сокирянської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Шлях до свободи.

Шлях до свободи.

Україна - це країна добрих, щирих, привітних, веселих і гостинних людей, які ніколи не поневолювали інші народи, а лише вміло захищалися від ворога. І саме тому, ми гідні того, щоб нас шанували і поважали.

Але кожна велика справа вимагає того, щоб було докладено багато зусиль. 21 листопада 2013 року київські студенти, протестуючи проти незаконних рішень влади, вийшли на Майдан Незалежності, щоб відстояти своє право на вільний європейський розвиток. В їх руках були лише прапори України та Євросоюзу, а в очах - надія та віра у майбутнє.

Та колишня влада вирішила розігнати зібрання. Юнаків та дівчат, чоловіків та жінок розстрілювали підступні кулі снайперів, а спец загони "Беркутівців" забивали людей до смерті гумовими кийками та заарештовували. Все це призвело до того, що Європротест перетворився на Єврореволюцію. Революція, яка була названа - Революцією Гідності. Це революція кожного українця, якому набридло стояти на колінах і хочеться достойного життя у власному домі. Тому, з нагоди цієї події, бібліотека-філія с.Романківці з працівниками Романківецької амбулаторії провела героїко- патріотичну годину "Шлях до свободи" присвячену подіям тих днів.

 

 

Завідуюча бібліотекою філією с.Романківці Ніна Ставарат

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *